Επικοινωνία

4ο χλμ Πτολεμαιδας - Κοζανης Περιοχή ΑΕΒΑΛ, Πτολεμαίδα, Τ.Κ.:50200

Καλωσορίσατε στην Clean Energy

H Eταιρεία

ΕΜΕΙΣ

Η Clean Energy ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2010 από ερευνητές του ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) , με σκοπό την υποστήριξη του Ινστιτούτου για την περαιτέρω ανάπτυξη, προώθηση και εμπορευματοποίηση των καινοτόμων τεχνολογιών για τη θερμική αξιοποίηση των βιοκαυσίμων. Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες έχουν αναπτυχθεί από το ΕΚΕΤΑ / ΙΔΕΠ στα πλαίσια έργων εθνικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης και με άλλες εταιρείες και ιδρύματα παγκόσμια για την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών, οι οποίες βρίσκονται στο πρώτο στάδιο εμπορευματοποίησης και έχουν σημαντικές δυνατότητες να γίνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στο μέλλον. 

about_section_02
about_section_03
about_section_01

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να αναδειχθούμε σε έναν κορυφαίο φορέα ανάπτυξης και διάθεσης νέων και άκρως ανταγωνιστικών τεχνολογιών για τη χρησιμοποίηση καυσίμων βιομάζας και να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας για την αποτελεσματική αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προς όφελος των πελατών μας.

Αξιοπιστία

Βήματα Ανάπτυξης

Βήματ
01
Βήμα

Οργάνωση Πλάνου

02
Βήμα

Μελέτη Σκοπιμότητας & Ασφάλεια Καυσίμων

03
Βήμα

Αδειοδότηση

01
Βήμα

Προετοιμασία Ερευνών, Αξιολόγηση Προσφορών, Συμβόλαιο

02
Βήμα

Κατασκευή

03
Βήμα

Εκτέλεση